Loodsbier Blond

Loodsbier Blond nu op de tap


Het Loodscafé is sinds 14 oktober weer geopend. We zijn geopend van donderdag t/m maandag van 16.00 – 00.00 uur. Dus kom gezellig langs.

Als primeur hebben we nu ook op de tap Loodsbier Blond.

Loodsbier Blond is een bijzonder volmoutig en hoppig bier. Door de hoge gisting stevig en vol  karakter. De verfrissende fruitige tonen zorgen voor de perfecte balans. Met liefde gebrouwen. Geen 18, geen alcohol.

‘’Dit sprankelend hoppig blond bier karakteriseert zich door zijn fruitige smaakbeleving. De Hoppy Blond heeft tonen van rijpfruit, kruidige ondertonen met volle moutige body. Dit blondkleurig bier laat jou extra genieten van de zonnestralen!⁠’’

Wij zijn op zoek naar jou!


Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Zoals je hieronder ziet hebben we veel vacatures. Er zit vast iets moois voor je tussen.  Zo ja neem dan snel contact met ons op, of loop gewoon even binnen. Bel 0562-451818 of mail naar tessa@loodshotel.nl

  • Barkeeper voor het Loodscafé
  • Medewerkers voor de housekeeping in het Loodshotel
  • Medewerkers bediening, per direct bij ons restaurant Plezant
  • Zelfstandig werkend kok, per direct bij ons restaurant Plezant

Lees meer: https://www.loodshotel.nl/vacatures/

Lees verder

Corona update


Lieve gast, wij zijn gewoon open

Wij zijn gewoon open tijdens deze periode, zodat je toch kunt genieten van het mooie Vlieland. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers zijn hierin uiteraard onze hoogste prioriteit. Om dit te garanderen volgen wij de RIVM-richtlijnen en zijn er maatregelen getroffen. Hierdoor kun je veilig en ontspannen genieten in ons hotel. In dit bericht lees je er meer over.

ZEER BELANGRIJK!
Heb je verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij je thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens je bezoek is het van belang dat je de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:


Onze hotel hanteert de volgende maatregelen:

– Mondkapjes zijn verplicht in alle openbare ruimtes. (tot 25 juni 2021)
– Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM.
– Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona.
– Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.

 

ETEN & DRINKEN
Het ontbijt wordt geserveerd in shifts van 45 minuten. Er wordt bij de Check-in gevraagd naar de gewenste tijd om te ontbijten. Dit kan niet op voorhand afgesproken worden.

Ons restaurant Plezant is dagelijks geopend vanaf 15.00u. Wens je te dineren bij ons? Dan is het maken van een reservering aan te raden!

Wij bieden koffie, thee, frisdranken ed. aan via een 24/7 selfservice afhaalmogelijkheid in het hotel.
Onze charme kamers zijn voorzien van eigen koffie – en thee faciliteiten en een koelkast.

Tot snel op ons mooie eiland.

Team Loodshotel

 

 

 

Vacature! Zelfstandig werkend kok.


Plezant Vlieland is op zoek naar een gemotiveerde zelfstandig werkend kok die geen uitdaging uit de weg gaat. Daarnaast heb je de ambitie om in een leidinggevende positie te functioneren. Naast het dagelijks bereiden van de gerechten voor onze gasten, zorg jij er ook voor dat alle producten op voorraad zijn en dat er samen met je collega’s op de juiste manier wordt schoongemaakt in de keuken. De ideale
kandidaat heeft passie voor het vak en stelt de wens van onze gasten voorop! Lees meer Vacature zelfstandig werkend kok

Plezant kok

Vacature! Bedrijfsleider voor ons restaurant Plezant.


Wij zijn op zoek naar een operationele bedrijfsleider in ons restaurant Plezant op Vlieland. Jij zorgt er met je collega’s voor dat onze gasten het optimaal naar hun zin hebben. Binnen het bedrijf ben je zowel op de voor- als achtergrond actief. Naast de operationele werkzaamheden ben jij ook verantwoordelijk voor alles achter de schermen. Jij zorgt voor dé deals met onze leveranciers, bent verantwoordelijk voor het rooster en je houdt je bezig met financiële zaken. Kortom, een baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen ontwikkeling! Lees meer Vacature bedrijfsleider Plezant

Onze nieuwe kamers


We hebben niet stil gezeten, tijdens onze sluiting (i.v.m. Corona). We hebben onze receptie geheel vernieuwd, het Loodscafe is opgefrist en ondertussen hebben we 3 nieuwe kamers. 2 kamers op de begane grond met eigen terras. En een luxe Suite, met 3 etage’s, bubbelbad en fantastisch uitzicht vanuit je bed! Vanaf deze maand boekbaar!

 

Live muziek op Vlieland!


Elke maandagavond van 21.00 uur hebben we livemuziek in het Loodscafé! Kom gezellig langs.

Vlieland op zijn best!


We hebben sinds kort ons eigen biertje, LOODS!

Een verrassend lekker biertje van 7,5%, Met tonen van fruit, kruiden en hop is dit amberkleurige biertje echt een traktatie die je niet wil missen!

We want you!


Wij zijn op zoek naar een receptioniste/ontbijtmedewerker en mensen voor in de housekeeping. Als je interesse hebt bel dan naar: 0562-451818 of stuur een mailtje naar info@loodshotel.nl.

We want you

Vlieland

Nieuwe luxe kamers


Sinds kort zijn onze nieuwe kamers klaar. Deze 6 nieuwe kamers zitten op de plaats waar eerder onze appartementen waren. Op deze nieuwe kamers zal het u aan niets ontbreken. U komt binnen en ongetwijfeld ervaart u direct de liefde waarmee deze prachtige kamers zijn gebouwd. We kunnen niet ontkennen dat we daar best trots op zijn. Het is mooi als dat wat je in je dromen voor je ziet werkelijkheid wordt. Wees welkom! http://www.loodshotel.nl/luxe-kamers/

Live muziek bij Plezant Vlieland


Zaterdag 26 november speelt in ons restaurant Plezant de swingende band Soul Vibration. Vanaf 21.00 uur, iedereen is welkom voor een avondje ouderwets SWINGEN!soulvibration-vlieland

Top artiest Jill Jackson from Scotland


Jill Jackson

As. vrijdag en zaterdag Live in het Loodscafé en Plezant.
Opgegroeid onder de rook van Glasgow leerde Jill al vroeg gitaarspelen en zingen, eerst in countryband Jacksonville en later in de succesvolle rockband Speedway. Jill deed tours met o.a. Bryan Adams, Nathalie Imbruglia, Rod Stewart en is dus een ervaren artiest, die over de hele wereld al heeft opgetreden. Op Vlieland kun je een zelfverzekerde solo artieste verwachten met een goudfluwelen stem en prachtig verzorgd gitaarspel.
 
Jackson speelt eigen werk en covers in de country-americana-blues stijl. Haar
voorbeelden zijn Dolly Parton, Shelby Lynne, the Stones, Buddy Holly, Chet Atkins and Joni Mitchell dus dat is dan ook de soort muziek die je van haar kan verwachten Iedereen welkom dus op vrijdag 22 en zaterdag 23 juli om deze bijzondere zangeres live te zien optreden.

Kom gezellig langs!