Kerstmenu 2023


Ben je alweer met je gedachten bij de kerst? Kerst is het ideale moment om er even tussen uit te gaan en om te genieten van de tijd met familie, vrienden of samen. Ons restaurant Plezant is helaas gesloten. maar we zijn bezig om tijdens Kerst een leuk 3-gangen menu te serveren in het Loodscafé. Gezellig eten zoals het hoort in een café, lekker ongedwongen onder het genot van een biertje of glas wijn.

We hebben ook nog een aantal kamers met de Kerstdagen beschikbaar. Boek snel.

Gezellig tafelen in het Loods Café


De eerste maaltijden zijn geserveerd, én zeer goed ontvangen. Wanneer kom jij kennismaken met onze menu en/of borrelkaart?  Loop binnen en geniet naast je Loods biertje ook van een lekkere Hollandse bal of Korean Sticky Chicken.

Mooiste hotelkamer op Vlieland!


Misschien heb je het in de krant gelezen, maar wij gaan de mooiste hotelkamer van Vlieland realiseren vanaf medio 2024.
Via onze website houden we jullie op de hoogte.

Loodscafé gaat medio november eten serveren


Vanaf medio november gaat het gezellige Loodscafé ook Pub gerechten serveren. Denk hierbij aan een lekker daghap, mooie borrelplanken en borrelhapjes, en natuurlijk een broodje hamburger.

We hebben helaas ons restaurant Plezant moeten sluiten.

We houden jullie op hoogte!

Live muziek op Vlieland!


Elke maandagavond vanaf 21.00 uur hebben we livemuziek in het Loodscafé!
Kom gezellig langs.

Vernieuwde ontbijtzaal


Onze ontbijtzaal is alweer in gebruik!

Onze standaard terraskamers hebben een update gehad, nieuwe badkamers en de de hele kamer is ook vernieuwd

Wij gaan verbouwen!


Vanaf zondag 9 januari 2022 gaan wij dicht met onze standaardkamers, want wij gaan onze ontbijtzaal verbouwen. Onze Charme kamers blijven wel gewoon open. Het ontbijt brengen wij naar je kamer, deze kamers hebben eigen koffie en thee faciliteiten en een koelkast.

Op 18 maart gaan we weer helemaal open, en hopen we iedereen weer te verwelkomen. Telefonisch en per mail zijn we natuurlijk bereikbaar.

Team loodshotel.

Loodsbier Blond

Loodsbier Blond nu op de tap


Het Loodscafé is sinds 14 oktober weer geopend. We zijn geopend van donderdag t/m maandag van 16.00 – 00.00 uur. Dus kom gezellig langs.

Als primeur hebben we nu ook op de tap Loodsbier Blond.

Loodsbier Blond is een bijzonder volmoutig en hoppig bier. Door de hoge gisting stevig en vol  karakter. De verfrissende fruitige tonen zorgen voor de perfecte balans. Met liefde gebrouwen. Geen 18, geen alcohol.

‘’Dit sprankelend hoppig blond bier karakteriseert zich door zijn fruitige smaakbeleving. De Hoppy Blond heeft tonen van rijpfruit, kruidige ondertonen met volle moutige body. Dit blondkleurig bier laat jou extra genieten van de zonnestralen!⁠’’

Wij zijn op zoek naar jou!


Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Zoals je hieronder ziet hebben we veel vacatures. Er zit vast iets moois voor je tussen.  Zo ja neem dan snel contact met ons op, of loop gewoon even binnen. Bel 0562-451818 of mail naar jildou@loodshotel.nl

  • Barkeeper voor het Loodscafé
  • Medewerkers voor de housekeeping in het Loodshotel
  • Medewerkers bediening, per direct bij ons restaurant Plezant
  • Zelfstandig werkend kok, per direct bij ons restaurant Plezant

Lees meer: https://www.loodshotel.nl/vacatures/

Lees verder

Corona update


Lieve gast, wij zijn gewoon open

Wij zijn gewoon open tijdens deze periode, zodat je toch kunt genieten van het mooie Vlieland. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers zijn hierin uiteraard onze hoogste prioriteit. Om dit te garanderen volgen wij de RIVM-richtlijnen en zijn er maatregelen getroffen. Hierdoor kun je veilig en ontspannen genieten in ons hotel. In dit bericht lees je er meer over.

ZEER BELANGRIJK!
Heb je verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij je thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens je bezoek is het van belang dat je de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:


Onze hotel hanteert de volgende maatregelen:

– Mondkapjes zijn verplicht in alle openbare ruimtes. (tot 25 juni 2021)
– Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM.
– Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona.
– Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.

 

ETEN & DRINKEN
Het ontbijt wordt geserveerd in shifts van 45 minuten. Er wordt bij de Check-in gevraagd naar de gewenste tijd om te ontbijten. Dit kan niet op voorhand afgesproken worden.

Ons restaurant Plezant is dagelijks geopend vanaf 15.00u. Wens je te dineren bij ons? Dan is het maken van een reservering aan te raden!

Wij bieden koffie, thee, frisdranken ed. aan via een 24/7 selfservice afhaalmogelijkheid in het hotel.
Onze charme kamers zijn voorzien van eigen koffie – en thee faciliteiten en een koelkast.

Tot snel op ons mooie eiland.

Team Loodshotel

 

 

 

Vacature! Zelfstandig werkend kok.


Plezant Vlieland is op zoek naar een gemotiveerde zelfstandig werkend kok die geen uitdaging uit de weg gaat. Daarnaast heb je de ambitie om in een leidinggevende positie te functioneren. Naast het dagelijks bereiden van de gerechten voor onze gasten, zorg jij er ook voor dat alle producten op voorraad zijn en dat er samen met je collega’s op de juiste manier wordt schoongemaakt in de keuken. De ideale
kandidaat heeft passie voor het vak en stelt de wens van onze gasten voorop! Lees meer Vacature zelfstandig werkend kok

Plezant kok

Vacature! Bedrijfsleider voor ons restaurant Plezant.


Wij zijn op zoek naar een operationele bedrijfsleider in ons restaurant Plezant op Vlieland. Jij zorgt er met je collega’s voor dat onze gasten het optimaal naar hun zin hebben. Binnen het bedrijf ben je zowel op de voor- als achtergrond actief. Naast de operationele werkzaamheden ben jij ook verantwoordelijk voor alles achter de schermen. Jij zorgt voor dé deals met onze leveranciers, bent verantwoordelijk voor het rooster en je houdt je bezig met financiële zaken. Kortom, een baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen ontwikkeling! Lees meer Vacature bedrijfsleider Plezant