Corona update


Lieve gast, wij zijn gewoon open

Wij zijn gewoon open tijdens deze periode, zodat je toch kunt genieten van het mooie Vlieland. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers zijn hierin uiteraard onze hoogste prioriteit. Om dit te garanderen volgen wij de RIVM-richtlijnen en zijn er maatregelen getroffen. Hierdoor kun je veilig en ontspannen genieten in ons hotel. In dit bericht lees je er meer over.

ZEER BELANGRIJK!
Heb je verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij je thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens je bezoek is het van belang dat je de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:


Onze hotel hanteert de volgende maatregelen:

– Mondkapjes zijn verplicht in alle openbare ruimtes. (tot 25 juni 2021)
– Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM.
– Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona.
– Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.

 

ETEN & DRINKEN
Het ontbijt wordt geserveerd in shifts van 45 minuten. Er wordt bij de Check-in gevraagd naar de gewenste tijd om te ontbijten. Dit kan niet op voorhand afgesproken worden.

Ons restaurant Plezant is dagelijks geopend vanaf 15.00u. Wens je te dineren bij ons? Dan is het maken van een reservering aan te raden!

Wij bieden koffie, thee, frisdranken ed. aan via een 24/7 selfservice afhaalmogelijkheid in het hotel.
Onze charme kamers zijn voorzien van eigen koffie – en thee faciliteiten en een koelkast.

Tot snel op ons mooie eiland.

Team Loodshotel