Corona update


Lieve gast, wij zijn gewoon open

Wij zijn gewoon open tijdens deze periode, zodat je toch kunt genieten van het mooie Vlieland. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers zijn hierin uiteraard onze hoogste prioriteit. Om dit te garanderen volgen wij de RIVM-richtlijnen en zijn er maatregelen getroffen. Hierdoor kun je veilig en ontspannen genieten in ons hotel. In dit bericht lees je er meer over.

ZEER BELANGRIJK!
Heb je verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij je thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens je bezoek is het van belang dat je de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:


Onze hotel hanteert de volgende maatregelen:

– Mondkapjes zijn verplicht in alle openbare ruimtes.
– Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM.
– Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona.
– Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygi├źne.


ETEN & DRINKEN
De eet- en drinkgelegenheden in het hotel zijn gesloten. Roomservice is niet toegestaan.

Ontbijt wordt verzorgd in een mand die je op kunt halen bij de receptie en kunt nuttigen op je hotelkamer.
Ons restaurant Plezant verzorgd het diner in de vorm van “Takeaway”. Wij bieden koffie, thee, frisdranken ed. aan via een afhaalmogelijkheid in het hotel. Onze charme kamers zijn voorzien van eigen koffie – en thee faciliteiten en een koelkast.

Onze kamers zijn voorzien van een tafel en 2 stoelen, zodat je uitgebreid kunt genieten van je ontbijt of diner op je eigen kamer.

Tot snel op ons mooie eiland.

Team Loodshotel