Vlieland

De plek waar je alles even vergeet

1001 Vakantiemogelijkheden op Vlieland

Zoek je sportieve inspanning of natuurlijke ontspanning? Wil je culinair genieten of actief ontdekken? Vlieland biedt je alles wat je hartje begeert. Ook als de zon zich even niet laat zien, is er geen wolkje aan de lucht. Je zult je prima vermaken. Hierbij een greep uit de mogelijkheden:

Wandelen…

Op Vlieland kun je naar hartelust wandelen door duinen en bossen en langs strand en Wad. Bij de VVV zijn diverse wandelroutes te krijgen van ± 1,5 uur.

Fietsen…

Vlieland is fietsland. Er is zeker 25 kilometer aan fietspaden aangelegd. De VVV en de fietsverhuurbedrijven hebben verschillende routes voor jou. Via ons hotel huur je fietsen met korting.

Historie…

Even stilstaan bij de geschiedenis van Vlieland? Maak een historische wandeling door Oost-Vlieland. Dan beland je vanzelf bij museum ‘Het Trompshuys’. Dit is gevestigd in het oudste gebouw van Vlieland dat van voor 1600 dateert. Hier worden regelmatig exposities van verschillende aard gehouden.

Voor de avonturiers…

Ontdek de ‘Sahara van het Noorden’ in een stoere Deutz legertruck van de Vliehors Expres. Ook bezoek je het reddingshuisje waar je ook nog een leuke expositie kunt bekijken.

Horeca…

Je bent welkom voor een lekker drankje en een lekker maaltijd in ons gezellige Loods Café.

VVV Vlieland: www.vlieland.net
Gemeente Vlieland: www.vlieland.nl
Vlieland info: www.vlieland-info.nl
Vlieland informatie: vlieland.startpagina.nl
Vliehorsexpres: www.vliehorsexpres.nl
Voor boottijden, tarieven, kaarten en parkeren: www.rederij-doeksen.nl