Lastminute aanbieding, boek snel!

Aankomst zondag 30 juni, 7 en 14 juli

Last Minute!

Terwijl de langste dag achter ons ligt en de warme dagen zich vaker aandienen, bieden wij de perfecte plek om te verblijven als je even weg wilt van het dagelijkse leven. Schakel de werkmodus uit en geef je over aan de rust en gezelligheid van ons knusse hotel op Vlieland. Je ontbijtje buiten in de wakker wordende Dorpsstraat nuttigen of genieten van een heerlijke borrelplank of lekkere maaltijd in ons gezellige Loods Café, het is allemaal mogelijk. Boek nu zeer voordelig een verlengingsnacht op zondag of boek gewoon 1 nacht!

Aanbieding bestaat uit:
– 1 overnachting voor 2 personen
– standaardkamer
– uitgebreid ontbijtbuffet
– borrelplank (bij aankoop van 2 consumpties)

Prijs: € 79,00 euro* (op basis van 2 personen)

*Toeslag van € 20,- voor zondag 14 juli 2024.

Aanbieding gebaseerd op 2 personen per kamer.

*Je kunt deze aanbieding niet annuleren. Prijzen zijn op basis van een 2 persoons verblijf. Ben je op zoek naar een familiekamer, neem dan contact op met een van onze medewerkers op 0562-451818 of mail naar info@loodshotel.nl.

Indien je wil reserveren voor deze aanbieding kun je telefonisch contact opnemen met onze receptie tussen 09:00 uur en 17:00 uur of je aanvraag mailen naar; info@loodshotel.nl

Huisdieren zijn in overleg toegestaan bij het Loods Hotel Vlieland (€ 16,50 per nacht). Honden zijn toegestaan op geselecteerde kamers. 1 hond per kamer. Er zijn geen honden toegestaan op de Charme kamers. Als verhuurder zijn wij verplicht toeristenbelasting van u te innen en aan de gemeente Vlieland af te dragen. In het jaar 2024 is de toeristenbelasting € 2,20 p.p.p.n. Bovenstaande prijzen zijn excl. toeristenbelasting (alleen voor personen van 4 jaar en ouder).