Lastminute aanbieding, boek snel!

Aankomst zondag 26 mei, 2, 9, 16, 23 & 30 juni

Last Minute!

Terwijl de dagen korter worden en de kou langzaam binnensluipt, bieden wij de perfecte plek om door te brengen. Schakel de werkmodus uit en geef je over aan de rust en gezelligheid van ons knusse hotel op Vlieland. Lekker warm worden bij de open haard of genieten van een heerlijke borrelplank of een lekkere maaltijd in ons gezellige Loods Café. Boek nu zeer voordelig een verlenging nacht op zondag of boek gewoon 1 nacht!

Aanbieding bestaat uit:
– 1 overnachting voor 2 personen
– standaardkamer
– uitgebreid ontbijtbuffet

Prijs: € 79,00 euro (op basis van 2 personen)

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting a €2,20 per persoon per nacht.
Aanbieding gebaseerd op 2 personen per kamer.

*Je kunt deze aanbieding niet annuleren. Prijzen zijn op basis van 2 persoons verblijf. Ben je op zoek naar een familiekamer, neem dan contact op met een van onze medewerkers op 0562-451818 of mail naar info@loodshotel.nl.

Indien je wil reserveren voor deze aanbieding kun je telefonisch contact opnemen met onze receptie tussen 09:00 uur en 17:00 uur of je aanvraag mailen naar; info@loodshotel.nl

Huisdieren zijn in overleg toegestaan bij het Loods Hotel Vlieland ( € 16,50 per nacht). Honden zijn toegestaan op geselecteerde kamers. 1 hond per kamer. Er zijn geen honden toegestaan op de Charme kamers. Als verhuurder zijn wij verplicht toeristenbelasting van u te innen en aan de gemeente Vlieland af te dragen. In het jaar 2024 is de toeristenbelasting € 2,20 p.p.p.n. Bovenstaande prijzen zijn excl. toeristenbelasting (alleen voor personen van 4 jaar en ouder).