Lastminute aanbieding, boek snel!

Aankomst 25 of 26 September 2022

Last Minute!

Wist je dat de maand september misschien wel de mooiste tijd is om ons te bezoeken? Geniet van een heerlijke temperatuur, mooie wandelingen door de duinen en de najaarszon op je gezicht. Ben jij ook toe aan een break? Boek nu je last minute!

5 dagen midweek 
Periode: aankomst zondag 25 september of maandag 26 september 2022

Het arrangement bestaat uit:
– 4 overnachtingen (aankomst mogelijk op: zondag en maandag)
– standaardkamer
– dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet

Prijs: € 297,00 euro (4 nachten incl. ontbijt op basis van 2 personen)

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting a €2,05 per persoon per nacht.
Arrangement gebaseerd op 2 personen per kamer.

*Je kunt dit arrangement tot 7 dagen voor aankomst nog annuleren. Prijzen zijn op basis van 2 persoons verblijf. Ben je op zoek naar een familiekamer, neem dan contact op met een van onze medewerkers op 0562-451818 of mail naar info@loodshotel.nl.

Indien je wil reserveren voor een arrangement kun je telefonisch contact opnemen met onze receptie tussen 09:00 uur en 17:00 uur of je aanvraag mailen naar; info@loodshotel.nl

Vliewielers arrangement    BLAF arrangement

Huisdieren zijn in overleg toegestaan bij het Loods Hotel Vlieland ( € 16,50 per nacht). Honden zijn toegestaan op geselecteerde kamers. 1 hond per kamer. Er zijn geen honden toegestaan op de Charme kamers. Als verhuurder zijn wij verplicht toeristenbelasting van u te innen en aan de gemeente Vlieland af te dragen. In het jaar 2022 is de toeristenbelasting € 2,05 p.p.p.n. Bovenstaande prijzen zijn excl. toeristenbelasting (alleen voor personen van 4 jaar en ouder).