Charme kamers begane grond

foto

Vorstelijk verblijf in het Loodshotel

Met beide voeten op de grond in een super-de-luxe kamer op de parterre van het Loodshotel. Hier staat u op de plek waar in 1877 het postkantoor van Vlieland te vinden was. Met een postbootje werd de post vanaf Texel overgevaren naar de Vliehors. Postbode Cupido bezorgde daarna op zijn paard de post. De muren van het hotel hebben nog de oorspronkelijke stenen.

Deze kamers beschikken over de volgende faciliteiten:

– badkamer met dubbele douche
– apart toilet
– koffie- en thee faciliteiten
– koelkastje
– gratis WIFI
– gaskachel
– tweepersoonsbed
– terras
Prijzen vanaf 139,00 euro p.n. op basis van 2 personen, alleen te boeken vanaf 2 nachten.

Vlieland op z’n best

Een blik op de historie in een verder prachtige, moderne setting. We hebben twee kamers op de benedenverdieping. Natuursteen op de grond, vloerverwarming, veel hout en een rustieke uitstraling. Een plek om na een mooie dag op wad of strand heerlijk tot jezelf te komen bij het haardvuurtje.

Terug naar kamer overzicht

Welkom op elk moment

Onze 27 kamers zijn beschikbaar vanaf 15.00 uur, maar u bent elk moment van de dag welkom! Zet alvast de tassen neer en ga lekker op pad, verken Vlieland, het dorp, geniet van de Noordzee, wij zijn er wel als u weer terugkomt.

– inchecken: vanaf 15.00
– uitchecken: tot 10.30

Alle genoemde prijzen zijn inclusief ontbijt en exclusief € 2,00 euro p.p.p.n. toeristenbelasting. Op deze kamers worden geen honden toegelaten.