Luxe zolderkamer

foto

Luxe zolderkamers in het Loodshotel

Zicht op het wad en vanuit 1 kamer zicht op het mooie aankomstplein van het eiland. Hier kijkt u uit op een prachtig stuk van Vlieland, vanuit vogelperspectief. De luxe zolderkamer van het Loodshotel is een fijne plek om te verblijven. Een zolder zoals die eruit hoort te zien; met houten balken en een puntdak. Twee trappen omhoog en u geniet van de stilte met een fenomenaal uitzicht.

Deze kamers beschikken over de volgende faciliteiten:

– badkamer met douche
– apart toilet
– koffie- en thee faciliteiten
– koelkastje
– gratis WIFI
– gaskachel
– tweepersoonsbed
– er is geen lift
Prijzen vanaf 129,00 euro op basis van 2 personen.

Vlieland historie

Misschien gaat u nog met de Vliehors Expres naar het uiterste puntje van het eiland, waar vroeger de post per boot aankwam, vanuit Texel. Dan komt u aan het einde van de dag terug op de plek waar in 1877 het postkantoor van Vlieland stond. U slaapt dus onder het dak waar eertijds veel brieven en kaarten lagen. Onder datzelfde dak heerst nu complete rust. Geniet van de heerlijke douche waarmee u zand, zout en alle beslommeringen van u afspoelt.

Terug naar kamer overzicht

Welkom op elk moment

Onze 27 kamers zijn beschikbaar vanaf 15.00 uur, maar u bent elk moment van de dag welkom! Zet alvast de tassen neer en ga lekker op pad, verken Vlieland, het dorp, geniet van de Noordzee, wij zijn er wel als u weer terugkomt.

– inchecken: vanaf 15.00
– uitchecken: tot 10.30

Alle genoemde prijzen zijn inclusief ontbijt en exclusief € 2,00 euro p.p.p.n. toeristenbelasting. Op deze kamers worden geen honden toegelaten.