3 dagen uitwaaien op Vlieland

3 Januari - 31 maart, doordeweeks.

3 Dagen uitwaaien op Vlieland.

Zoek je voor begin volgend jaar een leuk arrangement? Gewoon gezellig samen? Boek nu je arrangement op Vlieland bij het Loodshotel.

3 Dagen uitwaaien.

Periode: 3 januari – 31 maart 2021

Het arrangement bestaat uit:
– 2 overnachtingen door de weeks
– standaard- of Charmekamer
– dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (tot en met 9 februari vers take-away ontbijt)
– dagelijks diner voor twee (tot en met 9 februari take-away op je hotelkamer, er staat een tafel met stoelen, borden en bestek)
– 1 dag 7-versnellingen fiets
– 20% korting op de overtocht

Standaard kamer prijs vanaf €110,- p.p., aankomst door de week
Standaard kamer prijs vanaf €135,- p.p. in het weekend

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting a €2,05 per persoon per nacht.
Arrangement gebaseerd op 2 personen per kamer.

*Je kunt dit arrangement tot 2 dagen voor aankomst nog annuleren. Prijzen zijn op basis van 2 persoons verblijf. Verblijft je alleen in de kamer dan wordt er € 30,- ontbijt /dinerkosten per nacht in vermindering gebracht. Ben je op zoek naar een familiekamer, neem dan gelieve contact op met een van onze medewerkers op 0562-451818 of mail naar info@loodshotel.nl.

Indien je wilt reserveren voor een arrangement kun je telefonisch contact opnemen met onze receptie tussen 09:00 en 17:00 of reserveren via deze site.

Vliewielers arrangement    BLAF arrangement

Huisdieren zijn in overleg toegestaan bij het Loods Hotel Vlieland ( € 16,50 per nacht). Honden zijn toegestaan op geselecteerde kamers. 1 hond per kamer. (niet op de Charme kamers) Je kunt met je hond ontbijten in een geselecteerd gedeelte van de ontbijtzaal. Als verhuurder zijn wij verplicht toeristenbelasting te innen en aan de gemeente Vlieland af te dragen. In het jaar 2021 is de toeristenbelasting € 2,05 p.p.p.n. Bovenstaande prijzen zijn excl. toeristenbelasting (alleen voor personen van 4 jaar en ouder).