Winter warm op Vlieland met halfpension

Kerstvakantie, aankomst: 18, 20, 21 of 22 december

De kerstvakantie vier je in het Loodshotel op Vlieland!

Zoekt u voor de Kerstvakantie een leuk arrangement? Gewoon gezellig samen met familie of romantisch met z’n 2-en? Boek nu uw arrangement op Vlieland bij het Loodshotel inclusief diner.

Arrangement: 3 dagen zorgeloos genieten o.b.v. halfpension

Aankomst: 18, 20, 21 of 22 december
Vertrek: 20, 22, 23 of 24 december

Het arrangement bestaat uit:
– dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
– 2 x 3 gangen keuzediner
– 1 dag fietshuur
– welkomst tapasplankje bij ons Loodscafé

Standaard kamer vanaf €145,- per persoon.
Charme kamer vanaf €185,- per persoon.

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting a €2,- per persoon per nacht.
Arrangement gebaseerd op 2 personen per kamer.

4 dagen genieten van dit arrangement? Dat kan! Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers.

*U kunt deze arrangementen tot 2 dagen voor aankomst annuleren. Prijzen zijn op basis van 2 persoons verblijf. Verblijft u enkel in de kamer dan wordt er € 30,-ontbijt/diner kosten per nacht in vermindering gebracht. Bent u op zoek naar een familiekamer, neemt u dan gelieve contact op met een van onze medewerkers op 0562-451818 of mail naar info@loodshotel.nl.

Indien u wilt reserveren voor een arrangement kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie tussen 09:00 en 17:00 of uw aanvraag via een email naar ons sturen. info@loodshotel.nl

Vliewielers arrangement    BLAF arrangement

Huisdieren zijn in overleg toegestaan bij het Loods Hotel Vlieland ( € 16,50 per nacht). Honden zijn toegestaan op geselecteerde kamers. 1 hond per kamer. (niet op de Charme kamers) U kunt met uw hond ontbijten in een geselecteerd gedeelte van de ontbijtzaal. Als verhuurder zijn wij verplicht toeristenbelasting van u te innen en aan de gemeente Vlieland af te dragen. In het jaar 2020 is de toeristenbelasting € 2,00 p.p.p.n. Bovenstaande prijzen zijn excl. toeristenbelasting (alleen voor personen van 4 jaar en ouder).