Herfst - Winter Deal VOL=VOL!

November en December

November en December Deal

Zoek je voor de komende maanden een leuk arrangement? Gewoon gezellig samen met familie of romantisch met z’n 2-en? Genieten op Vlieland, dat doe je in het Loodshotel. Boek nu je arrangement op Vlieland bij het Loodshotel inclusief diner. Ons Loodscafe is open!

Arrangement: 3 dagen zorgeloos genieten o.b.v. halfpension

Aankomst: op zo, ma, di & woe
Actie geldig: tot 18 december 2020

Het arrangement bestaat uit:
2 overnachtingen in een standaardkamer
– dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
– 2 x 3 gangen keuzediner
– 1 dag een fiets
– welkomst plankje vol lekkers
– 20% korting bij Doeksen (boot)

Standaard kamer €115,- per persoon.
Aankomst op vrijdag: Standaard kamer €135,- per persoon. (alleen nog boekbaar weekend 4 december)

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting a €2,- per persoon per nacht.

Arrangement gebaseerd op 2 personen per kamer.

*je kunt dit arrangementen tot 2 dagen voor aankomst annuleren. Prijzen zijn op basis van 2 persoons verblijf. Verblijft je alleen in de kamer dan wordt er € 30,- ontbijt/diner per nacht in mindering gebracht. Ben je op zoek naar een familiekamer, neem dan contact op met een van onze medewerkers op 0562-451818 of mail naar info@loodshotel.nl.

Indien je wilt reserveren voor een arrangement kunt je telefonisch contact opnemen met onze receptie tussen 09:00 en 17:00 of je aanvraag vmail naar ons sturen. info@loodshotel.nl

Vliewielers arrangement    BLAF arrangement

Huisdieren zijn in overleg toegestaan bij het Loods Hotel Vlieland ( € 16,50 per nacht). Honden zijn toegestaan op geselecteerde kamers. 1 hond per kamer. (niet op de Charme kamers) Je kunt met je hond ontbijten in een geselecteerd gedeelte van de ontbijtzaal. Als verhuurder zijn wij verplicht toeristenbelasting te innen en aan de gemeente Vlieland af te dragen. In het jaar 2020 is de toeristenbelasting € 2,00 p.p.p.n. Bovenstaande prijzen zijn excl. toeristenbelasting (alleen voor personen van 4 jaar en ouder).