Kom het voorjaar vieren bij ons!

5 april – 23 april 2021

Lente Special!

Wist je dat de lente misschien wel de mooiste tijd is om ons te bezoeken? Geniet van een heerlijke temperatuur, mooie wandelingen door de duinen en de lentezon op je gezicht. Ben jij ook toe aan een break? Boek nu je arrangement op Vlieland bij het Loodshotel.

3 dagen special
Periode: 5 april – 23 april 2021.
Enkel beschikbaar doordeweek. (weekenden reeds alles vol)

Het arrangement bestaat uit:
– 2 overnachtingen (aankomst mogelijk op: zondag, maandag, dinsdag & woensdag)
– standaard- of Charmekamer
– dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (zolang restrictie geldt is dat een vers take-away ontbijt)
– dagelijks diner voor twee (zolang restrictie geldt take-away op je hotelkamer, er staat een tafel met stoelen en je krijgt bij ons restaurant bestek)
– 1 dag 7-versnellingen fiets
– 20% korting op de overtocht

Standaard kamer prijs vanaf €130,- p.p., aankomst door de week
Charme kamer prijs vanaf €165,- p.p., aankomst door de week

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting a €2,05 per persoon per nacht.
Arrangement gebaseerd op 2 personen per kamer.

*Je kunt dit arrangement tot 2 dagen voor aankomst nog annuleren. Prijzen zijn op basis van 2 persoons verblijf. Verblijf je alleen in de kamer dan wordt er € 30,- ontbijt /dinerkosten per nacht in mindering gebracht. Ben je op zoek naar een familiekamer, neem dan contact op met een van onze medewerkers op 0562-451818 of mail naar info@loodshotel.nl.

Indien je wil reserveren voor een arrangement kun je telefonisch contact opnemen met onze receptie tussen 09:00 en 17:00 of je aanvraag via een email naar ons sturen. info@loodshotel.nl

Vliewielers arrangement    BLAF arrangement

Huisdieren zijn in overleg toegestaan bij het Loods Hotel Vlieland ( € 16,50 per nacht). Honden zijn toegestaan op geselecteerde kamers. 1 hond per kamer. Er zijn geen honden toegestaan op de Charme kamers. Als verhuurder zijn wij verplicht toeristenbelasting van u te innen en aan de gemeente Vlieland af te dragen. In het jaar 2021 is de toeristenbelasting € 2,05 p.p.p.n. Bovenstaande prijzen zijn excl. toeristenbelasting (alleen voor personen van 4 jaar en ouder).