Kom het voorjaar vieren bij ons!

20 maart 2022 – 30 juni 2022

Lente Special!

Wist je dat de lente misschien wel de mooiste tijd is om ons te bezoeken? Geniet van een heerlijke temperatuur, mooie wandelingen door de duinen en de lentezon op je gezicht. Ben jij ook toe aan een break? Boek nu je arrangement op Vlieland bij het Loods Hotel.

3 dagen special
Periode: 20 maart – 30 juni 2022 (uitgezonderd vakantie’s en feestdagen)

Het arrangement bestaat uit:
– 2 overnachtingen (aankomst mogelijk op: zondag, maandag, dinsdag & woensdag)
– standaard- of Charmekamer
– dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
– 1 dag 7-versnellingen fiets
– 20% korting op de overtocht (uitgezonderd vakantie’s en feestdagen)

Standaard kamerprijs vanaf €75,- p.p., aankomst door de week
Charme kamerprijs vanaf €100,- p.p., aankomst door de week

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting a €2,05 per persoon per nacht.
Arrangement gebaseerd op 2 personen per kamer.

*Je kunt dit arrangement tot 7 dagen voor aankomst nog annuleren. Prijzen zijn op basis van 2 persoons verblijf. Ben je op zoek naar een familiekamer, neem dan contact op met een van onze medewerkers op 0562-451818 of mail naar info@loodshotel.nl.

Indien je wil reserveren voor een arrangement kun je telefonisch contact opnemen met onze receptie tussen 09:00 en 17:00 of je aanvraag via een email naar ons sturen. info@loodshotel.nl

Vliewielers arrangement    BLAF arrangement

Huisdieren zijn in overleg toegestaan bij het Loods Hotel Vlieland (€ 16,50 per nacht). Honden zijn toegestaan op geselecteerde kamers. 1 hond per kamer. Er zijn geen honden toegestaan op de Charme kamers. Als verhuurder zijn wij verplicht toeristenbelasting van u te innen en aan de gemeente Vlieland af te dragen. In het jaar 2022 is de toeristenbelasting € 2,05 p.p.p.n. Bovenstaande prijzen zijn excl. toeristenbelasting (alleen voor personen van 4 jaar en ouder).