3 Dagen uitwaaien op Vlieland

2 oktober - 20 december 2023

Herfst Special, 3 dagen uitwaaien!

Geniet van de rust tijdens de herfst en de mooie vergezichten. Maak mooie wandelingen door de duinen en het strand en geniet van een lekker biertje in het Loodscafé. Ben jij ook toe aan een break? Boek nu je arrangement op Vlieland bij het Loods Hotel.

3 dagen special
Periode: 2 oktober – 20 december 2023 (uitgezonderd vakantie’s en feestdagen)

Het arrangement bestaat uit:
– 2 overnachtingen (aankomst mogelijk op: zondag, maandag, dinsdag, woensdag en donderdag)
– standaardkamer
– dagelijks ontbijtbuffet
– drankje in het Loodscafé

Standaard kamerprijs vanaf €128,- per kamer op basis van 2 p., aankomst door de week

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting a €2,11 per persoon per nacht.
Arrangement gebaseerd op 2 personen per kamer.

*Je kunt dit arrangement tot 7 dagen voor aankomst nog annuleren. Prijzen zijn op basis van 2 persoons verblijf. Verblijf je alleen in de kamer dan wordt er € 12,50,- ontbijt per nacht in mindering gebracht.

Indien je wil reserveren voor een arrangement kun je boeken via onze site of telefonisch contact opnemen met onze receptie tussen 09:00 en 17:00 of je aanvraag via een email naar ons sturen. info@loodshotel.nl

Huisdieren zijn in overleg toegestaan bij het Loods Hotel Vlieland ( € 16,50 per nacht). Honden zijn toegestaan op geselecteerde kamers. 1 hond per kamer. Er zijn geen honden toegestaan op de Charme kamers. Als verhuurder zijn wij verplicht toeristenbelasting van u te innen en aan de gemeente Vlieland af te dragen. In het jaar 2022 is de toeristenbelasting € 2,11 p.p.p.n. Bovenstaande prijzen zijn excl. toeristenbelasting (alleen voor personen van 4 jaar en ouder).